Testa att vara mig en dag…

Tror inte du skulle klara att vara i min hjärna en dag faktiskt, du skulle få panik….

Jag  säger nog 1/3 av det som försegår i min hjärna… Jag tänker på Tusentals saker samtidigt, jag skriver ner 100 tals saker varje vecka..

…ofta är jag rastlös, ofta kan jag inte sitta still, jag är också  intensiv och spontan.

Jag har många projekt igång, jag är otroligt kreativ och jag kommer på idéer på löpande band… Ett kap för ett företag som hela tiden vill utvecklas kan jag lova.

( du är redan utmattad va?) – vilken tur att du inte märker detta så ofta då, för det är ju i min hjärna det sker.

Det är lätt att döma ut någon som är som mig… Men vänta..

– Jag förväntar mig aldrig att nån annan ska göra lika mycket som jag gör, men blir väldigt impad när jag möter likasinnade.

Jag skrämmer många med min intensitet, men dom inser så snart dom lärt känna mig att jag är mer en inspiratör för dem och inget att fly från, snarare tvärt om, det kan vara rätt kul & praktiskt att hänga med en hyperaktiv person… som kanske kan lägga band på sig för de mesta.

Jag har länge övat övat och övat för att få tyst på min hjärna, det funkar. Men det är svårt. behöver ofta tid för mig själv att komma ner i varv…  gillar tystnaden.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Jag är otroligt glad för mina vänner, familj och kollegor som accepterar mig för den jag är, låter mig vara den jag är. Många gånger undrar jag hur sjutton någon en dag ska kunna orka leva mig mig, Men jag tror nånstans att accepterar man personen, så skapas ett lugn i en som inte går att förklara, jag vet att när jag vart ihop med killar som accepterat min hyperaktivitet och aldrig stoppat mig, har jag också blivit lugn…

Jag tycker det är skönt att ha en person som ibland drar ner mig på jorden, som får tyst på min hyperaktiva hjärna då och då. Men dom växer inte på träd.

Jag är inte lätt att leva med, jag vet det, men tur ens fina egenskaper väger upp en tillräckligt hahahah.

Att ha denna energi som jag har, kan ibland vara mycket utmattande, ofta en tillgång… mitt yrke som frisör ger mig den stimulans jag behöver, älskar att träffa folk och är mycket social.

——————————————

Min hjärna är aldrig tyst, det ställer till det ibland för mig och impulsiva ryck sätter ibland käppar hjulet, man får ta många smällar. Denna impulsiva fartdåre har fått käftsmällar så det räcker.  Tillslut letar man hjälp, min vart meditation, tystnad, naturen. Att studera hjärnan, dens intelligens, hjärtat och känslor.

Jag har en hög intensitet när det kommer till känslor, jag uttrycker mig, jag bearbetar, jag låter mig känna. låter man sig känna, så kommer också en enorm kärlek fram, att ge till andra!

Acceptans, att kunna förlåta, att älska och ta inte allt på så stort allvar – livet är för kort för det – ha lite kul, skratta och le. Var inte rädd för allt och alla, det som händer det händer.

Ta nytta utav din hyperaktivitet och skapa något bra av det!

Det gör jag 🙂  Tack för att ni läser, nu förstår ni min hjärna.