Ingen man..

… ger mig styrka som en kvinna.
Mentalt, Fysiskt, Självdistans, Respekt… ingen man ger mig respekt som en kvinna… och detta har inget att Göra med att jag någon stans ser ner på män, eller tycker män är sämre än kvinnor.

Jag har många viktiga män i mitt liv och totalt är det Män som tagit mig dit jag är idag.
Min totala personliga utveckling gör jag själv, men vägledningen jag behövde som 20 någonting, den kom från 3 män…
– helt fantastiska män –
Dom kanske nånstans har/hade en förståelse av den feminina sidan också?

Jonas Sandström : Du sa med kraft åt Mig att jag inte va färdig nånstans och att jag skulle ta och lugna ner mig med alla mina ideer jag spotta ur mig som en kulspruta…
Av dig får man ALLTID svar, man får feedback, med kärlek, omsorg… oftast iaf – HAHA
Kommer alltid se upp till dig för den duktiga entrepenör du är, Konstruktiv kritik, respekt och kärlek! .TACK. Du Jonas, Inspirerar mig.

Håkan Lindo: Du är nog en av de roligaste, kärleksfullaste och kloka personer jag känner, du tar ner mig på jorden och ser alltid till att jag tänker efter riktigt noga innan jag genomför mina handlingar, Eller tar ett beslut.
Du lärde mig att gräset är fan inte grönare på andra sidan! Haha!
Hakunamatata Håkan : ta inte hela livet på så stort allvar, känn när det är allvar eller inte! .TACK. Jag är stolt att ha dig vid min sida VARJE dag…

Sist men inte minst…

JEAN PIERRE BARDA : Min Barda pappa!
Som en liten finne i röven dök ja upp på salongen om och om igen och gav mig inte… Tackar väl min envishet och ditt Tålamod för det… men du såg mig och att jag ville detta väldigt mycket. Jonna 20 nånting var ju inte direkt rädd för det okända och en dag tog jag på mig snabbt – ett ansvar… jag minns Att du förmodligen tänkte ” helvete va hon virvlar runt, här måste jag snabbt drilla upp henne o tala om va som gäller” ha ha!
Ciggen i högsta hugg tog du för första gången med mig ut på ett samtal utanför ditt rum, där du noga gav mig instruktioner inför ett jobb på Grand…
Ditt namn stod ju ändå på spel. 🙂
Detta med varumärke lärde du mig se värdet i.
KVALITÉ FÖRE KVANTITET ( tack!)

Att du vart min stöttepelare och bokstavligen tagit en papparoll för mig när mina egna ( helt fantastiska päron) inte kunde va där, är det nog inte många som vet.
DU fanns där och tog emot mig när jag föll, när jag gick igenom en av det tuffaste tider i mitt liv – PANIKÅNGEST… Du för mig är så stor att jag inte kan förklara känslan…

Min vilja att växa, som en orkan, snurra jag runt med alla möjliga önskningar och en efter en slog in… och du fick mig att förstå värdet i EXAKT Detta : Be careful what you wish for BABY.
.TACK. För att du format mig så klok.

Men… Trots dessa män, så är det Kvinnor runt mig som får mig att känna mig som starkast, mentalt & fysiskt.

Jag har 1 helt fantastisk kvinna som tränar mig.
Kristin : Aldrig har någon förstått min kropp som hon, Du rättade till mig så att mitt yrke är en dans på rosor. Dalkullan tog mig med storm.

Erika: du är fantastiskt stark – ingen kämpar som du.
KRIGARE är ditt förnamn, och skulle du be mig begå ett brott, så skulle jag göra det för dig.ALWAYS your partner in crime. – Du är STARK, mentalt och fysiskt.Ingen är som du. GIRLPOWER.

MIN Mor: Du för alltid för mig, starkare kvinna kan man leta efter. Inte en min vid smärtan du känner, glad och skrattar, dag ut dag in. Och jag vet ingen gör dig lyckligare än Jag och Daniel. När du har ont så skär det enda in i benen på mig, du visar aldrig en min, men när du väl gör det, då VET man – då har du FAN ont. (JÄVLA smärta lämna min mor ifred.)
Du om nån förtjänar att vara smärtfri… vackra kvinna.
Du är mitt levande mantra, som får mig att vara klok, ta ner mig på jorden och så där…

… Jag är omgiven av starka glada stora kvinnor, och jag skulle kunna fortsätta namedroppa men.. de blir för långt.

Tack till alla er för gåvorna.
Ni stärker mig i mitt liv.