Gamla mönster sinar

Utveckling ger Oss kickar, gamla mönster som sakta suddas ut, nya erfarenheter får oss att le, styrkan att kunna se, läsa mellan rader. Provar vi inte, så vet vi inte. . .

Energi ljuger inte. Den kan hela dig, den kan lugna dig, den kan få dig att känna dig hemma. Ett gammalt mönster kan sakta brytas med den rätta energin ❤️ vart fokuserar du du din energi?

”Den häftiga känsla han gav mig, den känslan ville liksom inte rinna av.
Om jag fick känna den känslan jämt, Skulle jag vara rik på känslor. Unika känslor växer inte på träd, jag vill ha mer.”

Jag driver en podd med min kompis Kathrin, vi pratar om kroppen som enhet.
Oavsett vad man tycker om ämnena vi pratar om så har dem en helhetsgrund.
Varje avsnitt handlar om en del av kroppen, en del som behövs eller inte behövs för att kroppen ska funka.
Du är faktiskt/ du blir vad du äter.
Även växter och djur har en känsla.
Har en energi….

För mig är den holistiska synen på kroppen viktig, lika viktig som jag anser hjärnan är för oss.

Efter denna midsommarhelg känner jag mig super hel, många andra känner sig förmodligen super trasiga pågrund av all alkohol. För mig vart det en utveckling i rätt riktning, det är bara jag som vet vart jag ska och jag är på rätt spår.

Jag är mitt i ett skifte, att bryta gamla mönster tar tid, jag känner mig medveten om dem och än har jag inte tagit mig förbi alla hinder. Ibland kommer endel in i ens liv av en anledning, många vägleder bara och försvinner snart igen, endel stannar. Att möta mentalt starka personer inspirerar mig, inte varje dag jag möter nån som är stabil… när jag gör de vill jag gärna hen stannar, det vägleder mig så mycket. Tack jag vill gärna att du stannar ett tag till.