Prp behandling

För både hår och hud <3

En behandling som ALLA gör, halva kändiseliten där ute gör prp behandlingar och hårtransplantationer har ökat nå enormt. Inget att gömma, inget att skämmas för utan detta är en skönhetsretuschering.

Hur funkar det prp behandlingen?

– Det är endast ditt eget blod som används eftersom lösningen på problemet finns i den egna kroppen – inga externa kemikalier tillsätts. Dom skiljer ut de tillväxtfaktorer som finns naturligt i blodet och det är dessa som koncentreras, injiceras och stimulerar kroppens stamceller till resultat. Problemet med håravfall är till största delen genetiskt och därför svårt att påverka på egen hand. Vissa män börjar tappa hår redan i tonåren, även om det börjar synas senare.

Det bästa är att det går att få så fantastiska resultat helt utan kirurgi. Till skillnad från många andra behandlingar är denna också förebyggande för att man inte ska få problem i framtiden. Cellförnyelsen kommer att påskyndas och huden mår bättre även på sikt. Jag råkar även veta att detta är en fantastisk väg att gå vid artros. Men mer om det kommer lite längre fram då ni ska få höra allt lite mer djupgående om prp och artros.

2019 redan nu i januari ska jag testa prp behandling. Maggie som ni hör i nya poddavsnitten ska hjälpa mig med att få elasticitet tillbaka där jag har tendenser till solskador.

Jag solade sönder min hy när jag var yngre vilket visar sig mer ju äldre jag blir. Jag tycker inte det är fint och aldeles för tidigt att känna mig rynkig och förstörd i hyn.

Jag är i mina glansår nu, klokare, vackrare och mognare. Då vill jag självklart känna mig fin och våga visa min hy.

Klicka er in på instagram och följ med på alla avsnitt, storys och vägen till ett sundare Jag. Inifrån och ut 🙂