Återhämtning

Det var en fantastisk ide att åka bort en vecka själv, att bara få ta hand om sig själv på en annan nivå. Dvs bara vara helt fri från alla måsten.

Jag hade inte ett hem som behövdes städas, det gjorde nån annan åt mig varje dag, Jag kunde heller inte få för mig att måla om, renovera, städa ur ett skåp eller rensa i källaren.

Jag är en JÄVEL på att hitta på saker, och i sett nu har jag rivit ut min spis… vilket gör att jag inte heller kan laga mat ordentligt – jäkla fascinerande att man ska ge sig på saker man inte kan.

Hela julen målade jag om och planera vad jag ska göra här näst… ist för att återhämta mig. Expert på det. Dock fick jag hjälp av min fina kusin.

Som ni vet, jag har en hyperaktiv hjärna och som Elias min kollega så snällt sa på vår fina spakväll ”Du är så kreativ, jag tror att om du lägger den kreativa energin på en sak åt gången så kan det bli riktigt bra” ( något sånt sa han) …och det stämmer. Tack Elias. När jag lägger 100% energi på en sak, så skapas magi. Jag tror att det är precis det jag letar efter, att finna en sak som jag får bygga upp och lägga all energi på. Men dock tror jag inte att jag kan det, jag behöver hjälp, en mentor och en assistent. För det första en person som talar om att ja inte får påbörja annat innan jag slutfört en sak och en assistent som gör allt det jag inte hinner – så slipper jag stressa och fokusera mer på det jag faktiskt är duktig på.

Perfekt! Planerar en ny resa inom snar framtid.