Artificiell intelligens

… maskiner som tänker åt oss, Intelligens, att förstå, begripa, inse.

Det vi människor och djur har är naturlig intelligens, tänker, skapar, förstår och vi utvecklar vårt tänkande.

Det som arbetas hårdast med är AI – artificiell intelligens, maskiner som ska tänka och skapa.

Det är ett jäkla virrvarr att förstå det här men just detta översta är inte så svårt att förstå sig på. Men vi får helt enkelt studera ämnet mer.

Vi leds av teknik idag och genom teknik styrs många av våra liv, mitt också. Men det jag upplever är att vi blir ”slöa” om vi har för mycket tillit i tekniken. Nödvändigt är väl ändå att vi fokuserar lite mer på vår naturliga intelligens och även övar upp den.

Jag är kluven, jag är delad i två, jag är inget fan av det som håller på att hända, jag är mer en jordperson än en ”moln” person.

…men Jag kan inte blunda för tekniken, men jag har ett val. Eftersom jag arbetar med tekniken varje dag i mitt arbete och som egenföretagare arbetar dygnet runt, då jag jobbar med något som är både älskar och inspireras av. Borde jag Kanske fokusera på att avstå mobil, dator och annan teknik så mycket det bara går på min fritid, då jag inte Jobbar… när nu det är.

Ett mål 2019 är att arbeta mer effektivt och kanske lite mindre, att samla bra samarbetspartners som tror på samma som jag och har ett brinnande intresse för att väcka människan ur teknik dvalan, men också arbeta med tekniken smartare.

Mitt mål med samarbeten med proffs inom samma områden bla skönhet, estetisk och näringslära, går rakt uppåt och kunskapsbanken är stor. Vi tror på kroppen som helhet och att skönhet är större än det yttre. Vi allihopa tror på skönhet inifrån och ut.

Jag vill kunna inspirera och inspireras och jag tror jag är på god väg.

Tekniken idag gör det möjligt för oss att nå ut på ett större sätt och jag kämpar för ett sundare tänk och målet att nå ut med kunskap kring många områden som påverkar oss på djupet.

Glöm inte bort – vi är så viktiga för varandra och det vi influerar påverkar i det stora hela och många fler än vi tror.

Idag jobbar företag och akademier på att skapa datorer och dataprogram som har intelligenta beteenden, det går med ruskigt snabb fart. Dom intelligenta agenterna som det så fint kan kallas – uppfattar miljö och områden, uppfattar känslor och uttryck, kanske kan detta vara positivt såklart men lite läskigt på samma sätt.

Jag tror bara inte att vi får glömma vår naturliga intelligens samt att vi behöver hjärngympa. Vi är unika och våra hjärnor är formbara – vi kan bli och skapa allt, i det långa loppet är det trots allt en naturlig intelligens som skapat detta.

Tekniken går snabbt och hinner vi med? Och hur påverkar detta oss, förstår vi att det kanske är tekniken och denna framfart som skapar depression, ångest och stress?

Vad tror ni?

Puss