Maj och svinkallt

Vad händer? Skärtorsdag och påskhelgen var så varm att vi gick i lätta kläder, nu är de vackert väder och sol men de är inte högre grad än max 10. Riktigt kallt, Burr!

Frys ihjäl ju!

2019 hade en jäktisk start och ändå hade jag full fokus och bra balans. Jag klev in i 2019 med huvudet högt, leendet stort och massor av kärlek i mitt bröst. Poetiskt och sant.

Jag hade ändrat mönster jag aldrig trodde jag kunde ändra. Vill man så går det, jag valde en väg jag kände att jag behövde gå. Genom en process jag tror många skulle behöva göra.

Jag har genomfört projekt jag hade kvar. Hade mitt 10 års jubileum med väldigt älskade människor i min närhet. Jag upplevde kärlek och omsorg. Vi bodde på comfort kista som jag håller väldigt kärt och jag fick fira min kära bebis – SKINNYJO!

Jag har nu en mindre sak att tänka på och är faktiskt helt utpumpad, jag är slut som fan och erkänner att energin inte räcker till mycket. Att jag inte har kraschat vid detta lag är ett under. Magi…

Jag fokuserar desto mer på mitt yrke och min kunskap i området hår, mer ger jag till företaget och min nya bebis – ”vad sa du sa du?” Min podcast. Den går rakt uppåt stadigt, mina följare är trogna och ”stammislyssnarna” ökar. Jag får meddelanden från lyssnare om hur intressanta programmen är och att dem sitter med papper och penna för att informationen är så bra i programmen. Det glädjer mig.

Jag kommer inom kort släppa 2-3 program på raken som handlar om psykiskohälsa och ätstörningar. Ett ämne som är stort och som väldigt många lider av i tystnad och upplever skam kring det.

Jag hoppas ni förstår hur mycket jag älskar min podcast. Jag hoppas ni ser mitt mål att ge er mer medvetande kring hur kroppen hänger ihop.

Puss