Skinnyjo 10 år

Först av ALLT vill jag tacka alla gosiga människor som kom till min fest. 10 år med min lilla bebis skinnyjo, mitt varumärke som jag byggt upp genom åren – från då jag ville bli en designer och reppa kläder med swag, till att genom åren bygga skinnyjo till ett bolag som driver frisörverksamhet och idag även en podcast under namnet ” Vad sa du sa du? ” – sjukt passionerad i detta.

Att få dela en dag som egentligen skulle ha vart för 2 år sedan då 2017 var året skinnyjo vart 10… men här vill jag också peka lite på att – hälsan är viktigare. Jag gick ur en relation där och var rätt drinerad och deprimerad, det tog super lång tid att komma tillbaka och jag valde att lägga all energi på att ändra både mitt tankemönster och börja bryta mönster i hela mitt liv på olika sätt. Att se vikten i vad som egentligen får mig att må bra och vad egentligen är viktigt för mig?

Det jag fokusera på då var att bli ännu duktigare frisör – så jag vart color specialist – en utbildning som drinerat en, en hel del.

2018 var nog ett av mina tuffaste år produktionsmässigt, jag flydde in i jobb, jag startade upp aldeles för många projekt och utvecklade mig själv samtidigt väldigt mycket. Jag utmanade mig mer än jag någonsin hade gjort och jag hade byggt upp en rätt stadig plan på hur jag kunde hålla energinivån stabil och inte klappa rätt ner i golvet – och de fick ju inte hända.

Jag vet inte om så många fattar hur de är att ha 5 projekt igång samtidigt. Det är 1000000 Mail, människor drar i en hela tiden och dem du samarbetar med förväntar sig att du svarar, agerar och har möten jämt. I dessa 5 projekt var körkortet ett av dem. Och jag lyckades ta det mitt i högvarvet. Jag är enormt stolt. Det var en milstolpe, det var den största pressen jag satt på mig. Utmaningen. Oj. Ja ni fattar. Självklart händer mycket annat även privat i allt detta och jag fattar inte idag att jag klarade det. Men allt handlar om ett starkt mindset.

Idag 2019 har jag lyckats komma till en punkt i livet då jag faktiskt mår väldigt bra i mig själv, jag har gjort den tuffa resan i mig själv. Jag respekterar mig själv. Jag älskar mig och vet vad jag förtjänar. Jag försöker ta mer ledigt och ha mindre jobb, men de går sådär, men årets mål är att ge mig och mina kära i närheten mer tid, men det är svårt att bryta ett mönster och efter att ha skapat en arbetsnarkoman – de tar tid.

Genom dessa år är tacksamheten så jävla stor, enorm, till mina bästa vänner. Som ser mig för den jag är, som hjälper mig när jag brister. Tack!

Jag tänkte visa kärleken från kvällen vi hade ihop på clarion comfort i kista. Och inom kort kommer även en film.

Oändlig kärlek har jag för er!