FeelGoodGothem

Vilken fantastisk weekend vi haft på Gothem logi. Rekomenderar verkligen att besöka detta nyuppstartade bed and breakfast

Vallmohaven var magiska denna tid – JUNI!

Morgonpromenad i detta vackra hav, snacka om återhämtning och ett stort leende på läpparna – magisk natur.

Varje morgon körde vi grunder i yoga med Lou, det var väldigt skönt, jag har aldrig fattat att all den stretching jag gjort nästan varje morgon, är yoga. Ibland kan ja bara tänka… men herregud man kan väl bara kalla de för stretch. Men hela filosofin är vacker och jag lär mig gärna mer. Tror bara man behöver finna ”sin” del av yogan som passar en. <3
Tines vänner har köpt en skola – där bodde vi och det bar super mysigt, jag ser fram emot att se stället växa.

En super härlig frukost – närodlat är ett guldkorn.
Henrik och Annika heter värdsparet
Vi var även en dag in till Visby.. vart nästan uppätna av fåglar… hahah. Självklart besökte vi min favo- kristall – butik. Visby:) Är så vackert.
Tine är magisk som satt ihop denna fantastiska resa till och med oss – en riktig pingla:)

”Vilken värld vill du leva i? ”
står det på vimplarna

Wow