VÅRD #1

Äntligen är våren snart här och jag är super taggad för inspirationen och för preppen för alla vår hår och inspirationen kring det.

Håren är torra Och vi har en torr luft i Sverige och alla behöver vård. Mitt bästa tips att ha hemma är en inpackning – som ger mycket till håret och en leave in produkt.

Det känns som att jag alltid pratar om hur torrt håret & hårbotten är… men det är väl bara så det är 😉
.

.
LEAVE IN – lämna i håret – ska alltså INTE sköljas ur. Helt fantastiskt att ha enligt mig.

Inpackning – Sisley
Regenerating Hair Care Mask
DEN ÄR TO DIE FOR och mina kära Hairtalk kunder – för alla er som har extensions – den är Magisk! Jag kör den en gång i veckan och håret blir Aldeles slätt, mjukt och Följsamt efter. Den innehåller bla kameliaolja och denna fantastiska ingrediens har jag även testat under en tid I ansiktet med – kamelia är super! 

SHU UEMURA ESSENCE ABSOLUE OIL

Är en leave in olja som också innehåller kameliaolja. Jag brukar använda denna som en av mina olje treatment olja i hårbotten men också i dom torra längder ( 1 h innan duschen) ibland sover jag med den.

Jag behandlar även kunderna med oljan i deras längder under färg verkningstiden.

ÄLSKAR DEN.

 

 

 

 

Annars… en produkt som inte är fet.

Kérastase
Nutritive
8H Magic Night Serum
En leave in som ger silkeslent hår och Är en riktig vinnare! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VI lägger massa pengar på att färga och klippa fixa och trixa – glöm inte vården och välj produkter med omsorg. Låt dem kosta.