Örter & 80/20

Mitt liv har inte helt tagit en omvändning men jag har en större respekt och förståelse till våra kroppar.

En stor del av mig tycker väldigt mycket om restaurang Sverige och tycker om att sitta i en bar och hänga, kolla på när bartendrarna gör sina drinkar och använder sin fantasi. Jag gillar att komma in på en restaurang och bli häpen över hur bra kockarna är.

Men i långa loppet att gå ut varje dag eller flera gånger i veckan, gör ingen kropp gott.

Jag tror på något mina coacher pratar om ofta – 80/20 regeln. Jag har gått igenom vad som är viktigt för mig och minskat ner mitt socker intag väldigt mycket samt värderar sömnen mer och vill gärna gå ut ibland och ta mig ett glas alkohol. Jag och mina vänner tycker om att vara ute i surret och jag vill inte leva 100% rent från så kallat ”gift” – men en sak är säkert, jag lever mycket sundare än många andra runt mig.

Efter att jag börjat intressera mig för rena örter och testat endel, märker jag hur lätt jag påverkas av ”gifter” jag blir väldigt lättpåverkad. I helgen drack jag väldigt lite och testade alkoholfria drinkar på menyn bla och drack nästan bara vatten när jag och Sara var ute och DISCODANSA. Jag kände att jag vart så påverkad väldigt snabbt så det var ju ingen ide – Hahaha.

Mer om örter kommer framöver. 

OBS! 80/20 – vad kan vi skala av och vad kan vi lägga till.