Stanna där

För er som träffar mig denna vecka, så kommer ni märka att jag har en aldeles fantastisk energi att dela med mig av till er. Jag lever just nu – i nuet av en känsla som är magisk. En känsla som ger mig fjärilar i magen, och jag tänker stanna här. Just i detta nu! Så kom in på salongen och låt mig dela min fina energi med er.

Låt er sluta ögonen, balansera erat humör, sitt bara stilla med fina tankar, positiva tankar, så får ni snart se att känslorna bubblar upp, glada och härliga. Glöm aldrig att ni är precise de känslor ni känner. Känslor blir till tankar.

Så fort du känner dig ledsen, arg , kommer också en tanke som är mer drag åt det negativa, så jobba stenhårt med er känslor – att alltid må bra. Ingen är uppåt varje dag, hela dagarna, men att kunna omvandla negativa känslor till positiva – är svårt, men något fler behöver öva på.

Ge dig själv en chans att testa. Skapa fina känslor till alla människor.

…jag har en känsla av säkerhet, acceptans och kärlek. Jag lever på dom fina känslor och tankar som bubblar upp. Följer min intuition och hjärtat.

Jag känner varje dag hur intellektet vill ta över och tänka negativt ” tänk om, inte, varför skulle” men jag slår bort dom. ” de e klart! Vad kul, det går bra!”  Lever på de och ser vad som händer sen . Intressant va!?

Hjärnan är fantastisk, vi kan skapa allt vi vill. tack!

IMG_3653