Svag för …

…kärleken.

Jag vet att jag ser något gott i alla jag möter. Det är väldigt sällan jag ser tvärt om. Jag är inte dålig för de, tvärt om, jag har ett gott hjärta.

Det är så sjukt illa att gå runt att tro skit om alla du möter, eller tro att dom har nå lurt för sig.

…många kallar mig naiv. Men jag väljer också det, att ge en , en andra chans, kanske en tredje med. Vissa behöver en smäll på käften för att vakna upp. Vissa behöver bli lämnade för att förstå, att gräset inte är grönare än på andra sidan. Enkelt och klyschigt sagt, men det är bara så det är. Ibland får man lita på ödet, att det bara var en lärdom. En tid i ditt liv du lärde dig något väldigt viktigt i.

……….•……….

Du kan krossa tron på kärlek, men du kommer inte åt mitt hjärta. Det har krossats så många gånger att jag vet gränsen. Jag ser tecken, hur du försöker nå hjärtat mitt. Jag pressar gränser. Varför kan man undra? Ja… för att den som Ser mig, är lika galen som jag. Och kan hen inte ta de… kan hen inte ta mig.

…….•……

Det handlar om rena energier.  Energier ljuger inte. Och du kan fly från dem, men de gör dig inte lyckligare. Endel energier får dig att känna lycka och rädsla på samma gång, 80% väljer att känna rädslan, visste du de? 20%  går på lyckan. Dom slutar också i ren kärlek, acceptans och frihet.

….•….

Tror du på telepatienergi? Att känna hur en annan känner på distans eller hur en annan människa tänker?

Coolt… antingen skapar det tillit 100% eller så ger det dig ” ahapp”.

……•……

Min absolut värsta dag på hela veckan är nu här – #ogillarsöndagar
In och göra brud i ottan!
Sen ska jag göra lite annat knas.. Söndagar är till för lite gambling.