Positiv energi

… att få ge av mina egna tankar och funderingar till er, är lite som att skriva på en bok. Livet har många vägar, vi genomgår mängder av hinder, vissa mer än andra. Och varför är det just så ?
Efter några år har jag börjat se att de kan va sökarna som drar till sig hinder gång på gång… likasinnade. Utmaningar. Ett ständigt utvecklande.
Ser en stor skillnad på vissa kompisar som gärna rutinmässigt dag för dag gör samma saker – helt ok, måste vara hur skönt som helst.
Men jag är tvärt om.
Jag älskar att komma hem och mysa i soffan, eller sängen, men inte varje dag, jag går under om Mina rutiner blir för lika. Morgonrutiner går inte att rubba på, kaffet ska i. Haha.

Sökaren kommer alltid längst. Hen slår sig igenom problem, motgångar och kaos, och njuter massor när man får chans för lite flyt.

Tror du på attraktion?
Du borde tro på attraktion. Lagen om attraktion är väldigt exakt och precis så länge du är tydlig. Du kan få allt du önskar så länge du verkligen menar det.
Jag skojar inte.

Många använder lagen utan att dom vet om det… utan allt handlar om
Drömmar. Väldigt skarpa och tydliga drömmar.

Jag tror på människan och människans egna förmåga att skapa de liv vi vill ha. Det finns inga hinder, vi skapar hinder själva. När man väl börjar odla negativa tankar i huvudet, föds det bara fler. Så var försiktiga med era tankar och känslor, dom spelar nämligen stor roll för din framtid.
Allt för många går runt och tänker – ”livet är bra tråkigt, händer inge kul”
Detta låter inte spec kul eller positivt va? Nä… och de föder bara mer, genom
Detta kommer enbart lika tankar till om och om igen.
Så.. om man vill? Testa 10 dagar att enbart tänka positivt, så fort du får en negativ tanke eller nån smittar dig med negativt av något slag, omvänd, allt du hör omvänd till något behagligt och positivt. Det kommer göra dig gott.
Oturskorpar föder otur hela livet, tills den dagen deras känslor och tankar ändras, ”jag har tur jag har tur jag har tur” va fint … då får du tur:)

Kör bara. Du har inget att förlora.

Jag tror på en hel värld av positiv energi. Och det är bara ren kärlek.

Ge kärlek och du får kärlek tillbaka!