Möt dig själv.

…. möten med människor.
När man vaknar upp med snilleblixt, av vad några mycket viktiga människor sagt till dig.
TACK för att just ni är i mitt liv.

Jag insåg att jag är som en planta, som är mycket ivrig på att växa, jag älskar att stå stadigt och bara skotta mig, det spretar grenar överallt från, jag trivs då. men det blir lätt lite rörigt också, så jag insåg när en kompis till mig sa att jag behöver människor omkring mig som samlar ihop mig. beskär mig, att det är precis så det är. TACK.
En annan vän fråga, ^men tror du inte vissa kommer in i ens liv för att hjälpa, för att du behöver hjälp^- Jo så är det, en del människor kommer in just av den anledningen… att samla ihop en.

Och att få han en person som förstår det, och som samlar ihop en, eller som jag faktiskt har, många härliga vänner som beskär mig hela tiden och packar ihop mig, gör mig stabilare, lugnar mig, kramar mig, ger mig den där trygga pussen i pannan. alltså… wow.
TACK mina fina vänner och familj för att ni beskär mig när jag är vildvuxen… hahahaha.

men framför allt… jag håller på att lära mig att samla ihop mig själv. det största av allt.