SASSOON BOOM

Fyra av oss har vart på SASSOON ACADEMY hela förra veckan. 4 dagar intensivt lärande av sassoons filosofi, tekniker och perfektion.

Att arbeta i perfektion är en Sak enligt mig, och att veta att perfekt inte finns. Perfektion är inget vi ska sträva efter, det finns inte. … MEN att utöva arbete och andas i en anda av perfektion – det är förjävla vackert. 

För mig är det en stor skiljnad. Kanske tucker ni något annat – och jag lyssnar mer än gärna. 

Det är viktigt att hålla kunskaper vid liv, att utvecklas, varje yrke behöver sitt egna finlir.

I mitt yrke alm frisör och kreatör, slutar det aldrig med utveckling, vi kan nöta in hantverken in i minsta detalj. Wow.

När jag jobbar ser jag helheter. Jag har nu länge passionerat läst, dygnet runt om näring, antiinflammatoriskt, träning, hjärnan, celler, cellers funktion och HUD & HÅR! Jätte tacksam är jag för D&D FÖRLAG som sponsrat mig med HÅR&KEMI boken som jag älskar. Nån har någon gång lånat den boka jag fick i skolan, den är borta, så jag fick en ny.  Tacksam! 

HÅR är så mycket mer för oss, hår påverkar vår självkänsla och utan självkänslan så mår vi faktiskt inte bra på olika sätt. Det kan även påverka oss i vårt yrke. Vi kan prestera sämre, det kan påverka oss så negativt att vi blir rädda att visa oss bland folk. 

Att få ha ett yrke där jag faktiskt får hjälpa människor att bygga upp självkänsla och självförtroendet – för mig är det energiboost delux.

Det handlar inte om mig – det handlar om er.

När vi ger, får vi också tillbaka.  Att säga att vi ger och tar stämmer inte, vi ger och får.

Avskyr när en säger – ge och ta/ det låter aå otroligt fult.

NOG om det.

Tillbaka till vår fantastiska resa till LONDON.

Bilderna får tala för sig själv. Puss

Och jag fick mig en klippning av the one and only kristof – han e magiskt.