Organisk hudvård

Här i Parga kan man vandra runt i den antika lilla staden, självklart är det miljoner av turister men det skadar på nå vi inte, en blandning mellan lokalbefolkningen och turister.

Tacka för att vi bokade resan nu, tror jag minsann. Aug är smockat säger en taxi chaufför. det hade vart lite oskönt. Jag diggar det,  lite så där 24-27 grader.

Jag fann en liten shop uppe bland alla kringelkrokar, som hade organisk hudvård, smink och allt man kan tänkas vilja ha. Det var en super härlig man som jobba där, han gav mig en drös med prover, från ett märke som snart kommer att bli en favorit.

Jag kom till hotellet och vart så peppad på att öppna och testa hudvården och fick lite av en ”WOW” upplevelse. Min hud sa slurp och jag kan känna hur huden aktiveras nå enormt. Blodcirkulationen fick sig ett skutt. Det tycker jag om.

Jag la upp på min Instagram – hur härliga produkterna va, vilket helt plötsligt resulterade till att Jag idag har fått hem en hel kartong med produkter att få testa – BIO SELECT kommer snart till sverige!

https://www.bioselect.gr – Från Grekland CRETA

”Olive oil has a long history of being used as a home remedy for skincare. Egyptians used it alongside beeswax as a cleanser, moisturizer, and antibacterial agent since pharaonic times. In ancient Greece, the substance was used during massage, to prevent sports injuries, relieve muscle fatigue, and eliminate lactic acid buildup”

Deras Inspiration :


”The natural prosperity of the Greek land, the unique benefits of the organic and natural ingredients found solely in the island of Crete, as well as the natural beauty remedies preserved since antiquity, were the driving force that created BIOselect® Organic Cosmetics.”

Fortsättning Följer…..