AnneMarie Börlind

Ekologisk hudvård
Börlinds filosofi innebär att alla produkter ska stimulera och stärka hudens naturliga funktion

Jag gillar inte kemikalier, jag finner inte någon anledning att ha det på min hy, varför? När det här finns många fantastiska märken som satsar stort på att få fram bra, ekologiska och naturliga produkter för oss. Just i detta nu sitter jag här hemma och har tända doftljus, tar hand om mig själv morgon, igår damp det ner ett litet med produkter från AnneMarie Börlind, ansiktsmasker och Hyaluron – shaken – ska bli så jäkla najs att testa.

 NU är det fokus på Anne Marie.  Direkt kontakt och bra bemötande. Tack för det, det tycker vi om.

Mask 1. Hydro gel mask.

wow. min hy var inte i bra skick efter sommaren och en alldeles för stressig period. Men efter denna mask så. YES!

… stay with me.