Historik

Jonna Olsson har arbetat som entreprenör i över 10 år. Hon är en väletablerad frisör mitt i centrala Stockholm och driver Skinnyjo AB som grundades 2007, som ett klädmärke. Idag driver Jonna företaget Skinnyjo AB både som frisör & designer samt podcasten ” Vad sa du sa du?” som finns på både Podcasters och Spotify.

Resan började…

  • 2003-2006 Mode & Design på gymnasiet.
  • 2007 Skapades varumärket Skinnyjo

Under årens lopp har Jonna hunnit med att assistera både Bea Szenfeld, Gunilla Pontén och Jennifer Blom under deras visningar på Stockholm Fashion week, hon även vart med under Musikvideo inspelningar med bla. Darin och hängt med en och annan stylist. Allt för att komma på vilken del av toppen hon skulle nå.

Trots kärleken till allt roddande kring Mode branschen valde Jonna att köpa sig en frisörutbildning, Redan efter bara ett år Nominerades Jonna till årets elev i branschtävlingen Årets frisör.

by Barda, vart snabbt salongen Jonna praktiserade på och tillsammans med Jean Pierre Barda och hans fantastiska team lärde hon sig så gott som allt hon behövde för att bli en begåvad frisör.

Frisör karriären tog fart och designandet fick läggas på hyllan i några år, här fanns ingen tid för något annat än HÅR. Jonna har andats hår sen dag ett, jobbat och jobbar fortfarande med landets främsta inom branschen och visst har hon tystnadsplikt när det kommer till kundkretsen.

Jonnas kundkrets har en bredd och oavsett om det är en Sverige ikon eller ej så inspirerar dem henne allihopa. Det är Magin att få jobba med människor.

Karriären inom frisöryrket har lett till intervjuer och  reportage i tidningar som bl.a. solo och kappahl, turnerat som hårstylist och medverkat på ”kiss your Darlings” med Lise&Gertud. Nyårsafton 2014 medverkande hon i Nyhetsmorgon, där hon gav tips & tricks på nyårsfrisyrer.

Idag Jobbar Jonna på salong Haven och är stolt behörig frisör med Gesällbrev och har även en specialist utbildning inom Loreal Professionnels färglära.

2015 bildades Skinnyjo AB och växer sakta men säkert, 2017 firade Jonna 10 år som varumärke och tog upp designandet till ytan igen, samt passade på att starta en podcast:  ” Vad sa du sa du?”. Tillsammans med gäster lyfter hon fram viktiga ämnen som rör kroppen som helhet.

Med en så otroligt driven tjej som Jonna, kan man inget annat än att säga – Fortsättning följer.

Kontakt: info@skinnyjo.se

HAVEN kommendörsgatan 27 (Östermalm)

Boka tid: : 086600376 www.havenisthlm.se

Instagram @skinnyjo

Podcast https://play.acast.com/s/vadsadusadu