430 Views |  Like

Övertaggad!

…. Från topp till tå!

Jag är nog den första i klassen som är klar med modellerna till delprov 1 – Gesällen och de känns jävligt härligt…  Nu kan jag fokusera på annat!

Exempelvis – Börja bygga upp portfolio!  DVS jag behöver villiga fotogeniska ICKE rädda tjejer och killar som är beredda på något nytt, långa som kort hår;) de kan handla om styling, klippning, färgning vad som helst – allt som faller inspiration till i mitt huvud!

Färgar håret som aldrig förr, TIPS, KÖP INTE SKIT FÄRG I BUTIK, de går inte att få bort från håret! Ni som inte läser till frisör eller inte heller är frisörer för den delen vet inte vad jag menar, men ska man få bort en ex H&M permanent färg eller intensivtoning som dom kallar de, så är nästan håret sönder totalt innan man e klar! – de tar evigheter, inte på en behandlig hos frissan utan kanske tillockme 5-8 besök!

– allt handlar om hur skört ditt hår är! VÅRDA HÅRET eller låt mig klippa av de!

Jag är mitt i ett jävla övande inför SM i Jönköping och jag FÖNAR, klipper och gör Långhårsuppsättningar… man är aldeles slut!

Just nu har jag gått från orange till röd – ska tvätta ur de och gå tillbaka till orange sen blir de nog till at vänta in vår och sommar fräknarna;)

Inte nog med de, jag är förjävla kär i min babe – Gustav! vackert!

Tags

#Taggad!