FashionDays

Att fashionDAYS blir något helt annat 2011 kan vi därför vara säkra på. Vi kan också vara ganska säkra på att succéer som fashionSTORE, fashionOUTLET, Blogg Battle, mingelkvällar, expo, soaréer, fester och modevisningar kommer stå på agendan. Nytt för i år är också att Agenturföretagens mässa Nordic Fabric Fair på Åhaga samt Show Up Fashion Award, som utser nästa stora modedesigner, kommer gå parallellt med fashionDAYS. Marketplace Borås som står som arrangör av både fashionDAYS och Show Up Fashion Award,satsar i år på entreprenörskap och framåtanda.”

-Jag vill Lyfta fram ett företag jag vart med och sätt grundats växa och skapats till något större!Sebastian Kjersen är grundaren till fashionDays i borås och ja minns när de hette FashionMarket…
De var tider de, skit kul att se hur mycket folk som lockas till de och borås är ju ett mecca för nyskapat och udda mode!
Trots att alla ser exakt likadana ut och skapar nästan exakt likvädiga modestycken så kan ja ärligt säga att ja diggar de ändå.

– nu kommer ja säkert få skit av mina kära vänner som som bor och studerar där men de gör inge, dom evt även att ja e vild och galen och förljer inte en enda trend som  står på kartan, iallafall inte slaviskt, – ja tål bara inte att se modeslavar drulla omkring på gatorna de tycker jag bara e sorligt, dom påstår sig ha egen udda stil men ser man sig omkring så ser dom exakt ut som inspirationerna i skyltfönstrena eller magazinen, vart tog den söta lilla egna flickan vvägen? HAHA!

Man ska självklart bära det man tycker är snyggt och som man trivs i, men vissa .. ja säger bara vissa!

Jag älskar den här madman looken, som då har gått verkligen mad man, Gör de inte snyggt gör de hellre så jävla fult att du blir snygg haha.

Jag skulle vilja att fler går bananas, igår såg jag ex tove styrke sitta och krubba på ett utehak när jag stod i kisskön, ja glömde helt och hållet bort att ja stod där för att ja avrt så jävla gla att se na, i en hoodtröja sliten med en röd bandana rakt över ansiketet DE E KÄRLEK!

Tillbaka till Kjersen, Sebbe är en god vän till mig och ja minns nästan de som igår när vi satt i en park och snacka om allt inom branchen, så jävla kul kille, vi gick på mingelfester och partyn och vi hade svin skoj, vi va båda hungriga och nu är han där själv, driver en hel jävla del till nå stort och ja massa har han för sig han borde fan vinna pris för allt han gör. och han gör mycket.

Just nu vill ja bara ta med honom upp till norr och få honom att slappna av me en drink och prata gamla goa tider. kram på rej!

Äntligen har jag kicken i mig att sitta ner och diskutera, de känns härligt DU!

Nu permanent sen sol GAH!