480 Views |  Like

när

det är motgångarna som givit mig styrka, styrkan till den jag är idag… Lyckan knackar inte på varje dag, ta vara på den när du känner den, njuta av den när du har den och behåll den när den är där för att stanna…

Jag ser filmen chanel och tänker att alllt är så sant, jag tänke exakt lik, kännr mig lika och tror på samma vision, men tiden är inte densamma som då, men att gå mot strömmen är alltid detsamma, det kommer alltid att finnas en rebell, en powerwoman, en makt, en trotsare… Ni förstår…  JAG VILL INTE VARA SOM ALLA ANDRA!

coco tröttnade på skvaller, vackra och spröda, apa efter apa hit dit, att kvinnan gör sig till för mannen – frigör dig lev ditt egna liv och låt inte ditt liv styras av män.        – inte bara iaf;) det handlar om att ha en egen vilja.

Det är fantastiskt vad tankesättet har förändrats. idag är vi mera jämnlika och vi leker med mode stil och former som om det inte fanns något annat. kvinnor kan klä sig som män och män som kvinnor, vi kvinnor klär i herrfrisyrer och män i hästsvans.

_________________________________________________________

jag lever för att lära, jag vill så gärna hitta en praktikplats som tar mig till sig.  jag kanske är feg men jag har respekt, för vissa tar det tid, men jag ser, jag kommer blomma ordentligt en vacker dag jag känner det – jag är inte bäst, jag vill bara väldigt mycket!

de sägs att efter motgång kommer framgång…