478 Views |  Like

bloggandet

bloggandet & facebook är nog det enda jag gör som alla andra gör – ja ni förstår kanske att jag inte menar som allt de här: gå på toa, sminka sig, klä på sig , äter mat ( sånt som alla gör)
nu menar jag SÅNT SOM ALLA gör – twittrar, bloggar, updaterar facebook, spelar de där jäkla word – va de nu heter och lägger upp dagens outfits.
1. fan tacka vet ja nokias snake – de va kul!
2. dagens outfit – väldigt seriöst för många – inte mig.
3. twittra? va är de egentligen? stava jag ens rätt?

Sen första gången jag fick en dagbok – 6 år kanske har jag skrivit dagbok också. men idag känner jag kanske att det är liiite tråkigt att skriva dagbok helt för mig själv när man faktiskt kan blogga så ALLA SER=)
För i självaste verk så bloggar man för att synas, alla som bloggar vill synas ELLER höras på något vis – man vill förmedla.
1. modebloggar – finns det tusentals av och alla vill synas – gärna synas själva. Gärna battla i vem som har snyggast stil – bara de att ALLA har samma stil. Kan, KAN sticka ut med en liten udda look eller klädkombination kanske man skall kalla det. börjar tröttna.
2. smyckes bloggar – skit bra – bizzznizzzpeoples!
3. sjukdomar och andra liknande bloggar – hur bra som helst, man bearbetar själv det man gått igenom, genom att skriva och får även respons, hjälper andra i liknande situationer
– KALAS BRA!

min blogg är inte alls kalasbra – jag drar inte ner nån – just för att ja kanske tröttnat på modebloggar jag kollat in, men det är enbart för att jag tycker inte man har fantasi längre – ett mål med sin blogg mer än att visa upp sig själv… alla har samma stil & följer samma mode.
– ÄR INTE DET TRISST?

jä jä!

jag vill kunna förmedla udda saker se det som kanske inte andra ser i mode, hår och skönhet?
forma om stilar, skapa nya och bilda egen uppfattning om modet ute idag.
va vet ja det aksnke inte alls är så att jag lyckats/lyckas… så skäll på mig;)

i vilket fall – ha ett mål!

Tags

#bloggar