917 Views |  Like

Cara Delevingne: Inspirerar mig

HÄR hääär kan jag lova att de ni ser nu är så mycket jonna och nya SkinnyJo också! Nu när jag ska sätta igång med SkinnyJo igen leta jag inspiration så jag kan förmedla och få ut känsla och uttryck till alla köpare – på alla vis – och dessa bilder talar helt för mig. – Isn’t the general rule that fashion shoots are all about making their subjects look desirable, stylish, sexy? Absolutely, but: crazy can be sexy, too.

För mig är bilderna  Jag uppidagen, ” det funkar att vara jävligt söt och galen, för är man galen är man oftast jävligt smart också”  Hur? vågar man var lite galen och ta ut svängarna lite så intresserar det mera och det är inget dumt med det…

attityden just att ” F*u ja gör som jag vill” men ändå följer riktlinjerna.

I bilderna har man fått med allt som är trendigt just nu, man har tagit lite av varderai olika looker. och KOLLA FRÄKNAR IGEN!;)

Xx