enter the world of fashion

Jag har alltid vart intresserad men ( jag ä för tankspridd , i en helt annan värld) Vilket resulterar till att jag faktiskt missade vad Mood va( de nyöppnade köpcentret i stockholm www.moodstockholm.se) Jag har inte en susning om alla H&Ms nyöppnade företag och butiker… Men jag är intresserad;) Fast… Jag är inget modelejon, Jag behöver inte veta allt de Före alla andra, jag blir glad om nån updaterar mig ibland.

För mig har det alltid vart mera intressant på ett annat vis, jag ser kombiinationer, färg och form, mera konstnärligt OCH tyvärr kan jag gå in i en nyöppnad butik – se fantastiska kreationer MEN när jag går ut från butiken vet jag varken namn eller bakgrund…Men jag kommer minnas plagget! alltså är jag inget journalist. Jag skapar inspiration i mitt huvud, kreativiteten är större hos mig än att energin hamnar på att leta upp det senaste. Man kanske borde veta och kunna sånt( tycker vissa) ja jag är lite konstig! Men jag skapar oftat ett bildligt spel i mitt huvud, jag bygger visningar, kombinerar plagg och ser oftast en hel show i mitt huvud. där brinner jag, när jag får dom bildspelen får jag en energikick, jag vill skapa visningar.

Ja minns en dag för några år sedan när vi riggade inför modecirkusen som bea & gunilla skulle ha på nordic light. När Foppa gick förbi utanför och någon sa : kolla där går foppa, de flesta kolla dit men bea var obrydd. Där gick han i sina flipflop och hade 3 st livvaktermed sig i shorts och flipflops – rätt fult… men då säger bea… : vadå vem är han? är han rik? skulle han kunna sponsra mig? Hahah..

Och jag tänker alltid tillbaka på Bea oh skrattar – föratt jag tycker att hon är så skön.. Hon är helt inbiten inom mode och det hon jälv håller på med att ho inte ens visste vem foppa är, Men det är de som gör henne så bra i det hon hålller på med.

Foppa och hans Tjej kom senare på Visningen;)

Det är många som inte gillar modebranchen… Jag vet inte egentligen vad det är som jag gillar, något är det… men jag tror det är visningarna, helheten, kombinationen färg form stil med MUSIK, Man hamnar i en annan värld.

Men bakom kulisserna bland alla som jobbar omkring, kan det förekomma en o annan oförskämd , otrevlig, snorkig och högdragen nonchalant 😉  Men välkommen till modebranchen. Men oftast är teamen underbara, det är fasiken modelejonen som går med näsan i vädret och vickar med lillfingret;) och dom finns oftast nånstans bland dom, dom har kämpat sig in, bara för att få ett smakprov av det som kan komma att kallas FAME! – Men man älskar branchen ändå.

Xxx

Jag önskar jag kunde köpa mera designplagg – och stötta svensk desgn mera.  Men det är inte så lätt när man är student. Och tack till alla som stöttar mig och mina plagg;) Ni är guld..