447 Views |  Like

Dags att gubba till sig!

Mina läsare har ökat och jag TACKAR för det.
Jag hoppas ni läser för att jag inspirerar och inte för nån annan anledning

__________________________________

SKOR – För männen!


Jo men visst är de lite väl gubbigt – Vår/sommar 2012 för herrara.?
Jag vet att jag skulle kunna kombinera upp de så man diggar de hårt – och jag hoppas för allt i världen alla snubbar tänker likadant!
!

Senare år har trenderna för herrar blivit mera gubbig, just den större delen av modebranchen. Jag gillar den mera dressade mannen, MEN han får inte tänka för mycket på vad han har på sig. en kille som matchar och mixar ihop allt för mycket smycken och har för mycket trender ihop – blir lite FÖR mycket. så¨tänk inte så mycket killar. de är jävligt najs med Jeans och Tshirt också;)