625 Views |  Like

UNDERBARA lördag!!

Min önskan var att få vara kring betong, slitet, rivet och byggnader. När vi kom till platsen vi skulle fota på så, stod det LARMAT, obehöriga ej tillträde:)

Jahapp… vad gör vi nu? vi traskade vidare óh hittade ett ställe som man höll på att bygga kring med massa skrot, maskiner, stenar och smuts;) och grinden var öppen:) så då gör man ju inte intrång? hahaha….

Äntligen.. jag fick som jag ville, lite skit lite grus och betong;)

Nu väntar vi bara spännnt på bilderna:) Vi hade så otroligt turmed vädret också kan ja lova, en strålande dag, men det är svårt att framställa något kreativt på en så kreativ plats, man blir mest stilla stående;) LITE rädd att det blir lite för mycket bara… ”BIT I UNDERLÄPPEN”


Tack till modellerna: Dennis Linn och Nicole.
Tack till mina 2 fantastiska vänner Erika och Tess – Ni gjorde dagen – Super fina jobb!

Therese Loosaar – makeup
Erika Blomqvist – Fotograf

Älskar er tjejer!!!