UNDERBARA lördag!!

Min önskan var att få vara kring betong, slitet, rivet och byggnader. När vi kom till platsen vi skulle fota på så, stod det LARMAT, obehöriga ej tillträde:)

Jahapp… vad gör vi nu? vi traskade vidare óh hittade ett ställe som man höll på att bygga kring med massa skrot, maskiner, stenar och smuts;) och grinden var öppen:) så då gör man ju inte intrång? hahaha….

Äntligen.. jag fick som jag ville, lite skit lite grus och betong;)

Nu väntar vi bara spännnt på bilderna:) Vi hade så otroligt turmed vädret också kan ja lova, en strålande dag, men det är svårt att framställa något kreativt på en så kreativ plats, man blir mest stilla stående;) LITE rädd att det blir lite för mycket bara… ”BIT I UNDERLÄPPEN”


Tack till modellerna: Dennis Linn och Nicole.
Tack till mina 2 fantastiska vänner Erika och Tess – Ni gjorde dagen – Super fina jobb!

Therese Loosaar – makeup
Erika Blomqvist – Fotograf

Älskar er tjejer!!!