Pay it forward

http://m.imdb.com/title/tt0223897/
En av de bästa filmer som gjorts!

”Like some other kids, 12-year-old Trevor McKinney believed in the goodness of human nature. Like many other kids, he was determined to change the world for the better. Unlike most other kids, he succeeded.”

Jag tror verkligen på denna effekt!
Genom att hjälpa andra & vara snäll mot alla, får du också gott tillbaka!

Jag är jävligt noga med att sprida kärlek till vänner o h människor omkring mig som
Jag ser och vet har hjärtat på rätt sida!
Finns ingen anledning att hata, att döma och att vara avundsjuk. ( det är inte lätt för vi har alla olika sidor i oss, på vissa framhävs de mer, elakhet eller oärlighet,)
Man förlorar bara på det själv, det gör ondast i dig, att känna dom känslorna.
(Jag ät ingen ängel själv, jag dömer, jag är elak, men jag försöker att låta bli)
Jag blir ofta berörd, och jag får otroligt mycket kärlek, men jag tror att det är för att ja ger mycket till dem också, det kostar dig inget att skicka ett litet sms till nån du tycker om. Det i sin tur kanske Gjort hela dennes dag och det gott folk är underbart!!

I helgen mötte jag gamla vänner som jag redan berättat om, en av dem, trodde jag inte skulle ha ett så jäkla gott hjärta, man vill ta del av det mer….
Men man önskar man fick ta del av alla som
Verkligen ger en något – lite mer!
Ta vara på det!

Sprid kärlek gott folk!
Bli hög på dina egna känslor – de kan jag!