476 Views |  Like

Roaming people

kepsen jag promotar – roamingpeople

MAN SKA gynna småföretagare.

Efter en fantastisk helg är jag igång med jobb igen. Dessa 2 dagar har bara vart möten och planering samt så har jag kikat på nya trycket som ska tryckas inom kort och jag e så jäääävla taggad – taggad från topp till tå.

Just nu går JONNA kurvan bara upp och jag svävar på ett uppåtmoln. Sen 2010 när jag började min utbildning som frisör så har saker och ting bara känts så rätt.

2013 kan man säga har vart mitt år – och är ända fram till sista december…. men jag hoppas att 2014 når toppen.

20 april i år Tog jag min gesäll – jag klarade de prov jag kämpat för att klara sen 2010.6 november hämtar jag ut provet OCH jag har sökt ett stipendium för jag tycker att jag förtjänar de efter allt slit och hårt arbete på så kort tid som gjort att jag fasiken är där jag är idag!!! men vi får se om jag får de – säkert inte haha. Nu i oktober har jag inlett en del sammarbeten som jag aldrig trodde att jag skulle inleda, jag har gjort min första tv debut i tv 4 nyhetsmorgon och jag har under året vart med i solo. Jag har jobbat med några shower på både berns och intiman samt 2 stora lyckliga saker jag inte kan prata om än men Jonna är på G nu. Från och med november jobbar jag enbart på Bybarda 70% och det kommer bli så otroligt kul! GLAD tjej!

ha en trevlig tisdag allihopa