morrr.

När läkaren sa att han INTE ville ta bort mina halsmandlar… Då gav jag honom min argaste blick  – Betalar  du min lön framöver då? Tar du mina kära kunder när jag ligger hemma med halsfluss? och dödar mig själv med penicillin?  med all den här penicillinet kommer jag bli immun och det är inte bra va?

Doktorn: ja… vi kanske måste ge dig en remiss Jonna…. återbesök om en månad ok.

Tack doktorn. Och du…. jag behöver starkare medicin också… Kovepeninet hjälper inte.

Jag fick starkare medicin Och jäklar va illa den smakar, stora som kottar e dom också. iiiihh. men men. nu hoppas jag att den tar som fan och att ja slipper halsfluss på flera år.

Jag kan inte rå för att detta händer och jag ÖNSKAR för allt i världen att jag slapp va hemma och hellre va på salongen. Om mina kunder självklart kan förstå att jag inte vill detta och att jag hellre e med dem.  🙁

Tyvärr kommer det och man blir galen… det är 3 gången på kort tid jag får halsfluss. och vad jag hör är det MÅNGA som har och haft de nu… sjukt. Hur ska vi döda halsflussen för all framtid?

Halsflussfonden? jag ska skänka alla pengar jag har.

………………………………………………………………………………..

Nej jag vet jag överrrrrdriver lite men mamma du förstår mig i alla fall? i know u do.

nu är det inte långt kvar  – ca 1 vecka sen får jag flytta in i min nya lägenhet… de e en magisk känsla, den turen jag haft – de händer inte. SÅ tacksam, så tacksam att det går inte att beskriva den tacksamheten, TACK UNDERBARA människa tack jan!

När jag får mitt kök börjar ett nytt hälsosamt liv för mig, mycket GI mat och långsamma kolhydrater. trots att jag äter sjukt nyttigt nu också så…. råkar ja ut för flussen, men de kanske inte har med de att göra.

Jag hade sett fram emot en dejt med en underbar kille idag men den får vi allt ställa in 🙁 Jag smittar ju;/

får ställa in morgondagen med Tara också och på lördag är det meningen att jag ska på ladysnight men…. ja vi får väl se hur bra jag mår, men ingen alkohol för mig :/ Varför ska du drabba mig NU? och Jessica som köpt en så fin och vacker klänning!

BLLÄÄÄÄÄÄ