433 Views |  Like

Gör någons dag

Med några få ord kan du förändra en hel dag för nån
Jag mötte en dam påväg ut i joggingspåret.
Hon stanna mig och sa :
Ska du ut och sporta?
-Jajemen sa jag.
Och hon log och sa jajeeeeemen.

Hahaha hon gjorde min dag❤️

Fantastiskt söt.

När folk frågar mig varför jag stannar i Stockholm och kämpar för en lägenhet, som kanske ändå blir i förorten så frågar jag ständigt detsamma, men varje gång så påminns jag utav det vackra i Stockholm, dom så godbitar som får ditt hjärta att slå frivolt , när jag nu på min joggingrunda i solen ser grönskan, hör fåglarna och hälsar glatt på människor jag möter – så går jag förbi en byggnad, ett sött litet hus , turkosblått med vita detaljer, små tinnar och torn, de visar sig vara Olle Olssons gamla hem som idag är ett museum. Konstnärasjälar i mitt hjärta. Dom vet hur man sätter det lilla extra i tillvaron, den lilla kärlek som finns kvar att visa förmedlar man genom text, form färg och andra möjliga uttrycksformer ❤️

Jag älskar Sverige vackra Sverige

Låt oss få bevara det vackra och all glädje komma fram
Ödsla inte tid på negativa tankar, se möjligheter och för all del gör som jag, gå ut och finn små godbitar som får dig att le och få gåshud

Jag insåg igår hur mycket jag saknade en vän och att jag knte ringt upp henne på 1 år ungefär. Nonchigt tyckte jag om mig själv. Så jävla bizzzy är jag inte varje dag att ja inte ens kan ringa och höra hennes fina röst!

Så jag ringde och jävlar va bra ja mådde efter ❤️ All kärlek till sig pillas