VILL DU HA SNYGGA LOCKAR?

DET BÄSTA SÄTTET för hållbara snygga lockar.

VARFÖR?   Du behöver ingen värme och du skyddar ditt hår på samma gång.

Många har problemet att få sina lockar att hålla med värmetänger (INK JAG) men det här sättet låter håret torka i formen och ju längre du låter formen goa in sig, ju längre håller locken! OBS! Det spelar också roll hur HÅRT du tvinnar in håret. TESTA DIG FRAM, ha kul, beroende på vad du använder för hårband så kan du även skapa en snygg frisyr att ha under dagen. MORGONROCKSBAND är något du kan ta, ofta är det frotté, frotté är ett material som ”biter tag” vilket kan hjälpa till när du flätar.

Du behöver: Ta det du har hemma.

1. långt band ( hårband, morgonrocksband, sidenband, band från klänning)

2. två-tre klämmor för att 1. sätta fast bandet mitt på huvudet 2. för att hålla isär håret.

3. 2 st snoddar att fästa fast håret med när flätan är klar

(4.) Det här kan du göra innan du börjar fläta, men absolut inget måste. Spraya med ett balsamspray eller bara vanligt vatten ( vissa hår mår bra av fukt och balsam) samt du öppnar upp håret lite och håret får torka ingen ny form, En blöt hårspray kan vara bra att fixera lite med efter när flätan är klar.

LYCKA TILL och ställ gärna frågor. @skinnyjo instagram

klicka på länken för att se stylingvideon

https://youtu.be/B5pkokvJtsU