FJÄRIL OCH BUDSKAP

Tror ni på budskap? Litar du på intuitionen och lyssnar du?

Det gör jag och detta hände mig i helgen tillsammans med min älskade mammis. Hos mamma finns en klocka som var min Morbrors. Han dog för ca 31/32 år sedan och jag var bara 2 år. I många år har jag älskat den, den är så väldigt vacker.
Mamma sa att jag pilla på den vid 1-2 års ålder och var redan då fascinerad. Då berätta hon att klockan stannade när han dog. 

… och jag förstår att den stanna, min morbrors liv togs ifrån honom på ett ont och brutalt sätt. 

Sen igår så sa jag.. nu vill jag ha den.

”Ja varsegod sa mamma,  Nu är du mogen.”
Hahaha så starkt.

Jag och mamma besökte vår familjevän och där satt en fjäril som var super tam,  jag klappade den 2 gånger och den fällde inte ut vingar. Sen  fällde den ut sin skönhet… och stod där…. Sen flög den. Och jag kände i hela kroppen att det är Bernt..

Sen fråga jag vår familjevänlig, har du inga sticklingar till mig? ( hon har super gröna fingrar)
Joo… Vilken då tänker du?

”Den sa jag och peka”

Jaaa de är Bernts.. ha ha du skämtar? Ja den vill jag gärna ha.

Ah.. han  var ju med mig hela dagen! Helt otroligt.

Så jag fick med hans klocka
Hans växter som är över 31 år gamla.

och denna vackra fjäril som ett otroligt minne. Helt tagen.

och så här löd budskapet som passar helt och hållet in i mitt NU!

Tillåt dig att landa med dig själv, ta din tid och bestäm dig för vad du vill, kanske kan du skriva ner det så att det blir tydligt på alla plan i dig. När du är redo tar du steget och jag följer dig ,säger fjärilen.

–          Jag  flyger här bredvid, du kan släppa rädslor och låta kärlekens vingar föra dig framåt och många kommer att följa dig på vägen ni växer och utvecklas tillsammans och du är aldrig ensam.”