I wish so hard!

…Så sjukt mycket jag önskar mig just nu..

Framförallt den här lägenheten jag vart erbjuden..men jag får väl såklart inte nå lån… måste kolla med banken… om ma bara kunde vinna några 1000 så man har kontantinsats.

——————————————————————————–

När jag reflekterar över hur det alltid vart, så har det vart väldigt bra periodvis, me i dessa super perioder när man mår bra och allt går väldigt bra, så kommer det ALLTID motgångar som drar ner en.

Just nu har jag haft en väldigt bra tid, det går super bra på jobbet, jag trivs och jg har väldigt fina kunder… Min barda familj hjälper mig nå enormt och jag älskar dom, jag har börjat släppt min rädsla för både nya kunder och snabba beslut. Men det har med min kontroll att göra. .-att alltid ha kontroll.

Jag tror inte folk förstår hur viktigt det ä med trygghet för vissa? Att jämnföra uppväxt och liv är bara dumt tycker jag för alla är olika. Jag kämpar precise som alla andra och har inte fått mycket serverat i silverfat, men ibland (nångång) ska man väl få njuta av att man har de bra och att man har ”lite flyt”. 

———————————————————————————–

I måndags körde jag och Harriet PT träning med Dan santanen i humlan. Jag har då aldrig i hela mitt jäkla liv haft sån träningsverk… Jag vet inte vad vi gjorde… Men jag kan inte gå.  Idag kör vi igen men de blir inte så hårt.. PUNKT!

Kan nån svara på vart solen är? Vem skrämde iväg den?