Sweet things

I en vecka nu kommer man förbereda och planera alla hjärtans dag, en dag jag själv älskar så otroligt mycket, och de är inte för att man ska ge varandra massa saker, för att jag gillar att man är extra söt och gullig mot dem man älskar, och  för att detta är en dag, en tillsatt dag för kärlek, är det inte väldigt speciellt och vackert?

..men då dyker en annan tanke upp, man ska väl alltid ge varandra kärlek. En liten överraskning då och då är ju bara underbart, jag vet att många är duktiga på detta, men  när man har en dag då det helt plötsligt bara BOMBAS med kärlek, hjärtan, rosor, rosa och rött… då för man passa på helt enkelt 🙂

Det känns lite så. Jag tycker man ska tänka på alla hjärtans dag oftare, i allmänhet behöver vi alla lite mer omsorg, kärlek och en gnutta uppskattning mer än 1 dag om året. Visa mer värme till dem du gillar, krama om din arbetskamrat du tycker om, tala om för den du är förälskad i att …. ”Du gör mig glad” såna ord kan inte  skada någon.

För mig är det viktigt, jag ser varje dag som en gåva, en ny dag att leva, en ny dag att få ge någon värdefull en bit av en själv, men ibland räcker man inte till själv, och då är det viktigt att det finns någon annan som kanske ser dig, som kommer med en kram, en puss på kinden eller en överraskning. Att visa uppskattning är otroligt viktigt.  Några av  Mina kollegor är fantastiska på detta, och sprider varm energi och visar verkligen uppskattning, det ska dom ha ett STORT tack för. Allt runt omkring spelar då ingen roll.

..samma med nya bekantskaper, man kan klicka så fantastiskt bra med en person, som sedan blir en vän för livet, som kommer ha en stor betydelse i ens liv. Det är stort. Det   kanske tillochmed blir så att du fattar tycket för en och talar du då om det för denne?   hur ska hon / han annars veta. ? Träffar man nån som ger en fjärilar i magen. Tycker jag man ska säga det, Vad denne sedan gör med informationen, är upp till den.  Jag fick höra här om dagen att man inte ska tvivla på sig själv, och det var väldigt sant. Det var iaf utvecklande för mig.

Och kan man uppskatta när något sådant händer, så kan man ha alla hjärtans dag fler gånger om året, alla hjärtans dag är en bra dag, men som sagt – den behöver inte bara vara 1 gång om året.